marți, 28 iulie 2009

Sex and the city

.. in varianta romaneasca..Dap..o sa fie pe prima tv un serial inspirat din Sex and the city, cu andreea raicu:
"Andreea Raicu isi va face, in toamna, debutul actoricesc, in cadrul unui serial difuzat de Prima TV. Productia tv are ca subiect noua generatie de femei, incercand sa descrie vietile lor complicate - si mai ales "autocomplicate" - femei care se lupta zilnic cu deciziile, traficul, soldurile, prietenia si barbatii."
"Andreea va juca în povestea a patru prietene care, împreună, vor încerca să facă faţă alegerilor dificile şi provocărilor pe care le întâmpină la 30 de ani, dar, mai ales, să-şi păstreze prietenia de aproape cincisprezece ani“, se arată în comunicat. "

Ma intreb oare de ce nu suntem capabili sa facem ceva original..totul se copiaza...suntem o natiune de "falsificatori"...sa ne gandim la Valentine's Day ( Dragobetele de ce nu era bun??)... la show-urile Big Brother, la toate talk show-urile de dupa-amiaza, la rongleza care se vorbeste prin multinationale...si lista continua..
Poate ca asta inseamna progres.. poate...

Ma intreb cat de indraznet va fi serialul...o s-o vedem pe vreuna dintre actrite in rolul Samanthei?:)

Cum sa te lupti cu soldurile?:)) inteleg ca este vorba despre kilogramele in plus...dar suna cam aiurea...
..parerea mea..

Iar la PRO TV "megastarul" este Babi Minune, care canta cu Kamara melodia pentru genericul noului serial "State de Romania"- un fel de continuare la "Regina"..citez:
"Babi Minune, copilul de suflet al lui State şi în “State de România”, îi dedică acestuia o melodie nou-nouţă care va răsuna pe genericul serialului, în română şi în franceză, cântată de Babi însuşi şi de Kamara. "

Fara cuvinte..traiasca non valorile si 70% din romanii care probabil gusta asa ceva..

0 comentarii: