joi, 13 august 2009

Cum sa faci dus imediat dupa ce iesi de la serviciu:)

Ieri.. cu frigul in oase si cu mari dureri de cap plec de la serviciu..Traversez o mare de cutii de carton aruncate pe trotuar si mirosuri "senzationale", apoi un mic maidan si ma asez la semafor...Trece un camion pe langa mine cu sofer mustacios care avea un cartonas din ala cum au tiristii de obicei cu insemnul UE si numele lor - GAE..wtf..GAE??why not NAE? si in timp ce ma amuzam in sinea mea si mai uitam de durerile facerii (ca zici ca fatam ceva cu capul...asa ma durea)...fleeeoooosssc...ma trezesc stropita cu un jet de apa care provenea dintr-o dacie rablagita plina cu tevi...ma stergeam scarbita pe gat, ca aia a fost tinta nimerita (cu toate ca presupun ca au avut alta...:) ) si ma gandeam ca ce bine ca nu aveam gura deschisa :)))...O doamna de langa mine se stergea si ea nervoasa..."golanii.."
Ajunsa acasa...mai zac un pic...mancam niste praji bune de tot si ma apuc de treaba..Ma suna segnior le francais aka Olivier si incepe sa-mi zica ce sa mai adaug la proiect: niste contacte la Patriarhie:))))) se gandea el mititelu la o metoda interesanta de a face romanii credinciosi sa-si faca asigurare, implicand Patriarhia...ca doar ce? romanii sunt credinciosi si se bazeaza pe forta divina in caz de accidente... Inca o data m-am gandit cat de dusi sunt francezii si cat de normali suntem noi, credinciosii romani..
aaaa...cred ca cam atat...
PS1: in echipa Ungariei de fotbal era un jucator -BODOR- nu FODOR!!!..si pentru a mia oara- nu sunt unguroaica!!!!
PS2: I love my job:)))...e o sursa de amuzamente pentru mine...azi am gasit o adresa de mail foarte simpatica: pufi.pufilici.masochinici@numaistiuce... la asta se mai adauga una gen domnulfoecker...:))

0 comentarii: